Workshop 2 februari: ESSENTIAL ENERGY INSIGHTS voor mama’s (to be)

Wil je zwanger worden, ben je zwanger of onlangs (<1jr) bevallen en wil je meer weten over hoe je bewust je energie kan vergroten door middel van yoga, meditatie en voedingsstoffen? En heb je zin in een praktische en inpirerende middag speciaal voor jou samen met andere leuke vrouwen? Kom naar de Essential Energy Insights middag voor mama’s (to be) op zaterdag 2 februari.

Tijdens deze middag zullen we twee unieke workshops geven, waarin we kennis over holistische zwangerschapsyoga, essentiële voedingsstoffen en life coaching integreren. Deze kennis wordt je (helaas) niet vertelt door de huisarts, de verloskundige, de kraamzorg of een vriendin… maar het is wel zo waardevol en fijn hier kennis van te hebben om je in je element te voelen in deze bijzondere fase(n). Met alle liefde dragen we het aan je over, je bent heel welkom!

 

 

Workshop 1: Optimize your prenatal energy (over zwanger willen worden en zwanger zijn)

In deze workshop beginnen we met ons te verdiepen in wat er fysiek en mentaal verandert in het lichaam van een vrouw bij zwangerschap. Daarnaast bespreken we vruchtbaarheid optimalisatie, hoe je je hormonen in balans kunt brengen en welke voedingsstoffen essentieel zijn in je zwangerschap en daarna. Je krijgt een aantal praktische handvatten toegereikt op het gebied van voedingsstoffen, energieboost en het verhelpen van veel voorkomende klachten. We gaan ook mentaal aan de slag zodat
je meer vertrouwen in je lichaam kunt ervaren. Daarnaast beoefenen we een prenatale yogaserie die je ook thuis kunt blijven oefenen (geen ervaring nodig). Kortom een integrale workshop om je optimaal voor te bereiden op je zwangerschap, de bevalling en het moederschap.

Workshop 2: Back in your shape & energy (over de periode na de bevalling)

Tijdens deze workshop neemt Liselore je mee in de wereld van het zelfherstellende vermogen van het vrouwenlichaam na een bevalling; hoe je dit vanuit natuurgeneeskundig en life coaching perspectief kunt versnellen en hoe je om kunt gaan met disbalans in je hormoonhuishouding. Sandra zal je tijdens deze workshop meenemen door een praktische yogaserie voor om weer ‘back in shape’ te komen na de bevalling. Doel van deze workshop is je handvatten te geven om gezonde keuzes te maken en op deze manier zowel fysiek en mentaal jezelf te bekrachtigen na de bevalling en tijdens het moederschap.

♥ Meld je hier aan: JA ik ben er graag bij 

♣ Hier lees je wat Your Elements Natural Health & Life Coaching voor je kan betekenen voor je vruchtbaarheid, als zwangere of als moeder.

” We zien ernaar uit je te ontmoeten! “

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *