Make your HEALTH and HAPPINESS YOUR priority

☀️Week starter inspiratie for you ☀️:

Make your HEALTH and HAPPINESS YOUR priority🥇!

… het is meestal de afsluitende quote bij mijn workshops en lezingen. Waarom? Ja echt: hier ligt jouw sleutel 🗝voor allerlei energievragen : van energietekort/moe, overspannen/ burn – out, slaapproblemen, huidklachten, migraine, hormonale klachten, darmklachten en tot het (weer en meer) ervaren van geluk.

We zijn zo geneigd om onze verantwoordelijkheid voor gezondheid en geluk buiten onszelf te leggen. Mmm ooit wel eens gedaan? Ik zeker ook hoor. Maar weet…je moeder, je vriend, je kinderen, je dokter, je specialist, je therapeut, je zus of je coach… ze zijn niet verantwoordelijk voor jouw gezondheid/geluk. Ze kunnen je natuurlijk inzichten geven maar alsnog is het aan JOU om te kijken wat je ermee kan en je eigen weg daarin te bewandelen ⛵️. I know.. best lastig.. zeker als je je beseft dat je genen 🧬niet je destiny zijn. Dit idee hebben we vanuit conservatief perspectief vaak meegekregen en we willen het ook maar wat graag geloven… want blijk je dan zelf verantwoordelijk te kunnen zijn voor je geluk/gezondheid/herstel? Ja ❣️: en gelukkig maar! 🍀

Nu vraag je je natuurlijk af: welke elementen je destiny 😉 wel bepalen? Het zijn je omgevingsfactoren: voedingsstoffen 🌱, beweging, mentale weerbaarheid, gedrag, emotionele verwerking en het inzicht krijgen en aangaan van andere mogelijke stressoren… kortom : Your Elements en ongoing adventure…er is een schatkist ⭐️aan oplossingen 😃. En het mooiste nieuws: je hebt ze zelf in de hand 😃!Het vraagt wel jouw bereidwilligheid om ernaar te kijken, erin te duiken en misschien andere wegen te gaan bewandelen, immers de vorige hebben het (nog) niet of onvoldoende opgeleverd.

Dus weet, lieve jij: je hebt de sleutel 🗝 voor je energie, gezondheid en geluk zelf in handen 👌! Go for it! Geef het niet uit handen, ren er niet van weg (ook al doet het soms pijn en kan je er als een berg tegenop zien), ga voor nieuwe inzichten ! En daar kan, mag en is soms noodzakelijk begeleiding en hulp bij gebruiken.

Ik begeleid er vrouwen maar al te graag mee 💕 want er ligt een schatkist aan mogelijkheden en inzichten te wachten 🌟

Lees hier meer over mijn integrale werkwijze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *