Bedrijven die je voor gingen

Individuele trajecten

 

ERVARINGEN VAN FIJNGEVOELIGE ONDERNEMENDE VROUWEN (35+) MET BURN – OUT / OVERSPANNENHEIDS KLACHTEN 

Onderwerpen: life & career coaching, voeding, supplementen, slaap, energie, intuitief leiderschap

Liselore heeft het all round vermogen om je vanuit verschillende invalshoeken te begeleiden in balans – en energie uitdagingen.

Ik kan Liselore alleen maar enorm dankbaar zijn, ze heeft mij mijn gewenste reset gegeven en hierdoor ben ik niet in een burn/ out terecht gekomen. Ze heeft mij écht geholpen door mijn persoonlijke en professionele thema’s integraal en met diepgaande methoden en kennis aan te pakken. Haar stijl van begeleiden is betrokken en warm. Voedingstoffen, slaap, beweging en mentale uitdagingen… We hebben het totaal bekeken en aangepakt en ik heb enorm veel geleerd in dit relatief korte traject van 4 maanden

Ik had niet gedacht dat ik me al in de eerste weken zo veel beter zou voelen en deze lijn zet nog steeds door! Ik ga bewuster om met mijn energie zonder in te boeten op de effectiviteit en kwaliteit van mijn werk. Ik eindig mijn week weer met een volle batterij in plaats van – en zo was het lange tijd – een lege. Ook heb ik mijn intuïtief leiderschap ontdekt en versterkt. Liselore ging verder waar eerdere coachtrajecten stopten en voor mij belangrijke thema’s zijn nu niet alleen geadresseerd, maar óók opgeruimd. Ik geloof daardoor in de duurzaamheid van het bereikte resultaat en ben super gemotiveerd om zelf door te pakken!”

Hanneke / Intern adviseur en moeder | 38 jaar

Onderwerpen: life coaching, voeding, supplementen, hormonen, darmen, energie, intuitief leiderschap, moederschap

Referentie die Marieke deelde in de 2019 jaar afsluiting nieuwsbrief van debewustzijnschool.nl. 

“Vorig jaar was ik een langere tijd ziek. Ik ging naar de dokter maar ze wisten niet wat ze konden doen met de geteste hoge infectiewaarde. Eenmaal thuis wist ik precies wiens hulp ik nodig had en heb geen moment getwijfeld en mijn telefoon gepakt: Liselore. 

Haar kalmte, doortastendheid en de veiligheid die zij met zich meedraagt heeft mij erin 4 maanden weer bovenop gekregen.

Spiraal eruitlaten halen, voeding aanpassingen…

Ik moest ook eerlijk kijken naar mijn geluk in verschillende aspecten: relatie(s), familie, werk en balans in mijn leven. Er zaten best wat dingen scheef en die kon ik door mijn eigen nieuwe helderheid weer herschikken. Het grootste aspect was grenzen. Vloeibare grenzen had ik in de naam van de Liefde, maar daardoor gaf ik overal mijzelf weg met een wijd open hart. Ik moest leren nog meer nee te zeggen, minder vanuit emotie en vooral duidelijk uit rechtvaardiging naar mijzelf mijn waarheid te spreken en daarvoor nog dieper te staan.

Dat deed ik.

Er ontstond ruimte, producten werden anders, ik werd creatiever, ik kreeg voeding van de Natuur en fluisteringen van het Universum. En alles stroomt verder in gemak. Ik voel mij GOED. En daar komt alleen maar meer van. Thuis zijn. De rust daarin weer hervinden. Leven opnieuw uitvinden met een kleintje erbij en het voelen van mijn eigen hart heeft mij een groei jaar gegeven.”

Marieke van Meijeren / Oprichtster De Bewustzijnschool en moeder | 37 jaar

`De liefde kan ik nu voelen stromen, dit heb ik voor het eerst in mijn leven in sessies met Liselore ervaren.`

Onderwerpen: life & career coaching, voeding, supplementen, slaap, energie, intuitief leiderschap, burn-out, heling, gemoed 

Ik kwam bij Liselore vanuit een burnout. Liselore haar holistische en diepgaande aanpak sprak mij meteen aan. Ik heb eerder verschillende professionals gezien maar niet het gewenste resultaat bereikt, zo gaf een traject bij de psycholoog wel inzicht maar niet zoveel als bij Liselore na 2 sessies..

Ik startte mijn reis met de wens mijn stress en spanningsklachten te verminderen en mijn zingeving te vinden en voelen en vervolgens te gaan staan voor wat ik wil.

Liselore haar begeleiding is heel fijn, ze stelt je van nature op je gemak en stelt meteen de goede vragen. Elke sessie weer had ik ongelofelijk veel nieuwe inzichten. Al snel begon ik mijn hart weer te voelen, ik kreeg eindelijk bevestiging voor datgeen ik vermoedde. Binnen korte tijd verbeterde mijn slaap, mijn gemoed, mijn spanning, mijn vermoeidheid. Ik kreeg diepgaande inzichten in oude ingeslepen patronen en belemmerende overtuigingen en we werkten meteen aan heling. Alle aspecten in mijn leven passeerde de revue, mijn werk, de thuissituatie, mijn relatie, mijn overleden ouders en uiteraard de relatie met mijzelf. Ik ben gaan leren luisteren naar mezelf. De sessies zijn intensief, door geïntegreerde oefeningen en technieken kwamen er verrassende resultaten. O wat heb ik vaak gedacht: “had ik Liselore maar een jaar eerder ontmoet”. We hebben veel thema’s aangeraakt en opgeruimd. Ik handel nu niet meer grenzeloos.  Ik gebruik de krachtbron in mezelf en ik neem mijn ruimte om te verkennen. Ik zie mogelijkheden. Ik kan nu écht voelen. De liefde kan ik voelen stromen, dit heb ik voor het eerst in mijn leven in sessies met Liselore ervaren.

It’s a process.

Ik ben ontzettend dankbaar voor alles lessen en support. Heel veel liefde voor jou Liselore!

Sanya / Online sales specialist, initiatiefnemer De Keizersnedeclub.nl , moeder | 33 jaar

Onderwerpen: life coaching, voeding, càrriere coaching, energie, natuurlijk leiderschap

“Ik ben naar Liselore toe gegaan om haar unieke totale benadering zowel vanuit fysiek als mentaal perspectief om mijn energie te optimaliseren en nieuwe inzichten en handvatten te krijgen.

Resultaat? Ik ben me in het afgelopen half jaar zoveel bewuster van mijn lichaam geworden en hoe ik met mijn energie om kan gaan! Voeding, lichaam optimaliseren, zelfvertrouwen, natuurlijk leiderschap zijn voorbeelden van onderwerpen die allemaal aan bod gekomen zijn. Sommige stappen waren daarin best pittig, maar nu heb ik de balans gevonden en voel ik: dit is blijvend! Prachtig hoe alles is samen gevallen! Zowel persoonlijk als op werkgebied heb ik mooie stappen gemaakt, precies wat ik nodig had om sterk in mijn functie te staan en mezelf neer te zetten. 

Ik had niet verwacht dat ik binnen zo’n korte tijd al mijn wensen bereikt zou hebben. Het was een prachtig avontuur, waarbij Liselore mij met veel compassie door mijn leerprocessen heeft begeleid. Liselore: behalve een hele goede coach ben je ook superleuk!’

Dana / IT Business analist en moeder van 2 | 43 jaar

Onderwerpen: overspannen, burn – out, hoofdpijn, somberheid, slaapproblemen, lichamelijke klachten, emotionele heling, life coaching

 Mijn huisarts heeft me naar Liselore doorverwezen voor advies op het gebied van voeding, omdat ik behoorlijke lichamelijke, onverklaarbare klachten ervoer (slaapproblemen, hoofdpijnen, stemmingswisselingen, somberheid) en het gevoel had richting een burn-out te gaan. Met Liselore heb ik zowel aan mijn inzicht en inname van voedingsstoffen gewerkt als aan de emotionele componenten die nu in mijn leven speelde. Door haar totaalaanpak en inzicht in andere therapiën, kon ze alle puzzelstukjes van klachten maar ook therapiën helder uitleggen en mij daarin ondersteunen.

Na slechts drie sessies met Liselore kan ik er weer tegenaan. De hoofdpijnen zijn nagenoeg weg, mijn concentratie is enorm verbeterd en ook mijn stemmingswisselingen zijn flink afgenomen. Ik heb geen last meer van slaapproblemen en somberheid. Ook thuis heb ik weer meer energie en geduld voor mijn gezin. Ik heb de touwtjes van mijn leven weer in handen, dankzij de prettige ondersteuning en adviezen van Liselore.

Nogmaals dank voor de fijne sessies en goede zorgen! 

anoniem / ICT'er, moeder van 4 | 38 jaar

“Ik kan weer genieten, liever voor mezelf zijn, mezelf veel beter voelen en het leven omarmen zoals het is.”

Onderwerpen: energieverbetering, vruchtbaarheid, hormonen, life coaching, heling, 

“Ik ging naar Liselore voor nieuwe inzichten in mijn vruchtbaarheidsvraagstuk. Ik had behoefte aan meer helderheid omdat ik van artsen meerdere malen te horen heb gekregen dat ze de oorzaak niet kunnen vinden tijdens verschillende IUI,IVF, ICSI behadelingen zonder resultaat. Liselore haar integrale en persoonlijke benadering sprak me heel erg aan.  Voordat ik naar Liselore ging heb ik al veel onderzocht ook in het aanvullende veld. Ik had ook al enorm veel gelezen. Ondanks dit alles viel door Liselore haar aanpak de puzzelstukjes op zijn plaats. Eerder bleef het vaak bij mentale kwartjes,  maar nu kon ik de gevallen kwartjes ook daadwerkelijk voelen in mijn lijf. Ik heb in dit traject veel openbaringen gehad: waaronder letterlijke laboratorium hormoonwaarden en hoe alles gerelateerd is (voeding, emoties, extra supplementen); hoe te kunnen gaan loslaten en het voor mezelf mogelijk maken het zelf op te gaan lossen in plaats van afhankelijk te zijn/ blijven van hulpbronnen; mijn klachten los te kunnen koppelen van wie ik ben. Naast veel fysieke resultaten, merk ik nu ook veel beter met spannende situaties om te kunnen gaan, ik kan de switch zelf en binnen de dag maken. Ik kan mezelf omarmen. 
Mijn klachten zijn gedurende het traject ook enorm afgenomen waardoor ik kan concluderen dat mijn zelfherstellende vermogen me weer helpt. Deze inzichten had ik allemaal – zowel fysiek als de mentaal/ emotioneel / energetische – nodig omdat ze eerder in mijn eigen blinde vlek zaten. Zo blij te hebben geleerd hoe ik mezelf kan helpen. Kortom: onverwachts veel geleerd, heel verhelderend en fijne begeleiding. Mijn fitheid, algemene energie, mijn weerstand en ook mijn mijn emotionele staedyness zijn enorm toegenomen. Ik voel me lichamelijk, psychisch en emotioneel sterker: ik kan weer genieten, liever voor mezelf zijn, mezelf veel beter voelen en het leven omarmen zoals het is. Het is allemaal zo veel makkelijker gezegd maar zeker niet gedaan! Ik ben er daarom zo blij mee, en ga ermee door!”
Josine / Freelancer & Curator | 37 jr

“Ik kan nu zachtmoedig zijn, naar mezelf, de situatie en de ander”

Onderwerpen: life coaching, voeding, càrriere coaching, energie, natuurlijk leiderschap, familiesystemen, patronen doorbreken, slaap, gemoed

“Ik kwam bij Liselore om de rust en stevigheid in mijzelf te kunnen vinden. Meer te kunnen gaan staat voor mijn eigen ideen.

Mijn wens was vooral om me meer energiek te voelen. Door het werk in het familiebedrijf dat ik doe, wordt ik constant uitgedaagd in mijn eigen (gezins)patronen. Ik ervaar dat als een trekkracht. Dit kostte me veel energie, beïnvloede op momenten mijn stemming en gaf stress. Er was een sterke wens om daar vrijer van te komen. De afgelopen jaren heb ik met verschillende mensen en disciplines samengewerkt aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Liselore integreert het lichaam en het denken heel sterk. Wat voor mij, op dit moment in mijn leven, heel goed pastte.

Stappen die ik onder andere heb gezet in de periode met Liselore: fysieke optimalisatie door middel van voedingsstoffen ; emotioneel het onderscheid maken in mijn ouders en de ouders waarmee ik werk in het familiebedrijf. Ik heb meer zicht gekregen op mijn angst ‘niet goed te doen, tekort te schieten’. Ik kan veel meer bij mezelf blijven, ik laat me niet meer zo snel meetrekken in die “trekkracht”. Ik ervaar steeds meer een stabiele basis in mezelf waar ik op terug kan vallen. Ik sta steviger. 

Door Liselore haar aanpak snapte ik het niet alleen, ik voelde ook wat er gezegd werd en hierdoor kon ik er zelf mee aan de slag. Ik kan nu zachtmoedig zijn, naar mezelf, de situatie en de ander. Ik zit veel beter in mijn energie, slaap beter, er is veel minder vaak een donderwolk. ”

Mariska / Ondernemer en moeder van 2 | 36 jaar

` Dit traject heeft me in staat gesteld van een afstand te kunnen kijken waar mijn overspannenheid vandaan kwam en het zo op te lossen. Ik kan nu keuzes maken die goed zijn voor mezelf doordat ik bewuster luister naar mezelf en erop durf te handelen. `

Onderwerpen: overspannen, stress, slaap, overgang, gemoed, patronen en blokkades doorbreken

Ik kwam overspannen bij Liselore. Was iets te ver over mijn grenzen heen gegaan. Hierdoor ervaarde ik vooral veel vermoeidheid, opgejaagd gevoel (druk op de borst), wattenhoofd, slecht slapen, nooit echt uitgerust zijn en snel geïrriteerd. Ik wilde heel graag mijn enthousiaste energieke zelf terugvinden en me niet meer zo onzeker voelen, vooral professioneel gezien. Dat ben ik nl. nooit echt geweest.

We hebben aan veel elementen gewerkt. Eerst mijn fysieke systeem tot rust gebracht, leren hoe ik mijn lijf weer kon voeden. Daarna naar de kern gegaan van de onderliggende blokkades, patronen, overtuigingen en ze getransformeerd. Door het toepassen van praktische tips hadden we snel resultaat. Ik heb ervaren dat als je lijf niet meer zo moe is en het meewerkt, je dan weer ruimte krijgt in je hoofd. Met deze ruimte kon ik de onderliggende patronen aanpakken. De essentie.

Wat was het achteraf een fijne reis voor mezelf! Ik heb er zoveel van geleerd. Mijn fysieke klachten waren al snel veel minder en nu over. Ik kan nu mezelf, als nodig, op nummer 1 zetten, druk niet meer zo hard mijn gaspedaal in. Ik zoek de stilte op en vind dat nu fijn! Ik kan nu keuzes maken die goed zijn voor mezelf doordat ik bewuster luister naar mezelf en erop durf te handelen. Vanuit verantwoordelijkheidsgevoel trok ik ook op het werk zo veel naar me toe. Ik heb mijn basisrust te pakken, kan genieten van verbinden met mezelf en kan de push in mezelf loslaten. De bedrijfsstress kan ik beter aan en ben sterk genoeg nu om mijn grenzen ook in deze bedrijfscultuur aan te geven. Dit traject heeft me in staat gesteld van een afstand te kunnen kijken waar mijn overspannenheid vandaan kwam en het zo op te lossen. Ik ben nu minder hard voor mezelf, heb nee leren zeggen en  heb mijn zelfvertrouwen teruggevonden.  Met Liselore werken voelt fijn, altijd prettige sfeer en vertrouwd.

Chantal / Marketing manager, moeder | 49 jr

Onderwerpen: coaching, voeding, zwanger worden, loopbaan, suppletie, slapen

Als moeder van een lieve baby met een drukke baan en sociaal leven, ervaarde ik een langere periode weinig energie. Hier stuggelde ik mee, ik was niet happy en erg moe. Ik heb daarom Liselore gevraagd met me mee te denken in de hoop de grondoorzaken van mijn energietekort duidelijk te krijgen. In slechts een aantal sessies was ik zoveel verder geholpen door de diverse en passende begeleiding! Ik begon met een energieniveau van 4 en aan het einde was dit daadwerkelijk mijn gewenste 8! De begeleiding van Liselore heeft me zoveel inzichten gegeven in zeer diverse elementen; passende voeding, suppletie, mindset, bewustwording en handvatten voor daadwerkelijk aanpakken van mijn thema’s. Natuurlijk ging dit niet vanzelf, we hebben samen stappen gezet en de puzzelstukjes gelegd en aangepakt. Met als resultaat O.a.: ordening en relativering in m’n koppie en weer goed slapen. Ook heb ik een baanswitch gemaakt en ben ervan overtuigd dat het me geholpen heeft weer zwanger te kunnen worden!

Ervaar je energietekort? Wil je een vernieuwende brede aanpak die laagdrempelig is en waarmee je meteen uit de voeten kan? Vraag Liselore voor advies!

Liselore is als persoon heel prettig en warm. Ze creëert een veilige fijne vibe en begeleid je op een professionele, neutrale en open manier. Alhoewel er werk aan de winkel is, heb je totaal niet het idee op de pijnbank te zitten. Ze geeft je voorzichtig vrijblijvend advies waar je graag mee aan de slag gaat! Ze is erg goed invoelend en ook nog eens heel lief!

Daantje / senior creative strateeg | 34 jaar

Onderwerpen: burn out, PMS, moe, life & career coaching, voeding, supplementen, slaap, energie, hoge sensitiviteit, darmen

“Dankzij de adviezen van Liselore ben ik “voedend voedsel” gaan eten i.c.m. supplementen. Hierdoor voel ik me energieker en zijn specifieke gezondheidsklachten  afgenomen, danwel verdwenen! Ook ben ik hierdoor ongevraagd afgevallen.

Liselore heeft veel kennis van zaken en heeft een warme persoonlijkheid; ik raad haar aan!” 

Karin / Directie secretaresse en moeder | 42 jaar

Onderwerpen: energieverbetering, voeding, supplementen,  burn-out, slapen, life coaching

“Ik heb veel gehad aan de sessies bij Liselore. Met burn-out achtergrond is het voor mij blijvend belangrijk inzicht te krijgen in hoe ik voor mezelf optimaal kan zorgen. Liselore gaf me daarin precies het inzicht wat ik nodig had. Zo is mijn energie spectaculair toegenomen en word ik uitgeruster wakker.

Jennifer / Projectleider en moeder | 39 jr

`Door naar de kern van emoties en fysieke klachten te gaan heeft het een plek gekregen`

Onderwerpen: overgangsklachten, hormonen,  energieverbetering, voeding en suppletie,emotie verwerking, slaap, van hoofd naar hart en buik

Met klachten van wisselende stemmingen en wisselende weerstand, vroeg ik Liselore om begeleiding voor de juiste ondersteuning passend bij mijn levensfase en de overgang waar ik in zit. Door haar begeleiding ging ik van mijn hoofd meer naar mijn hart en buik ervaren wat ik nodig had. Dit verzachte al meteen en na slechts 4 sessies ervaar ik enorm positieve verschillen in mijn klachten. Mijn emotionele emmer is niet meer vol, overgangsklachten zijn weg, mijn algemene energie is goed en mijn omgang met stress is blijvend veranderd. Ik heb meer inzicht gekregen in de onderliggende patronen die ik al van jong kinds af aan mee draag. Heb mij verantwoordelijk gemaakt voor het geluk van anderen. Dit hebben we vanaf de oorsprong kunnen resetten zodat ik kan zorgen maar niet meer ten koste van mezelf. Het gaat nu zoveel beter. En uiteraard is het blijvend werk maar nu weet ik hoe en ben ik geïnspireerd om dit verder op te pakken.  Door naar de kern van emoties en fysieke klachten te gaan  heeft het een plek gekregen. Ik wist dat dit thema speelde maar kon er zelf niet in die vorm naartoe gaan om vanuit de kern op te lossen. Dankbaar!

Jascha / Integrative Medicines verpleegkundige; moeder | 52 jr

ERVARINGEN VAN SENSITIEVE ONDERNEMENDE VROUWEN (35+) MET DIVERSE KLACHTEN 

 

Onderwerpen: life coaching, voeding, vitaliteits check, supplementen

“ Met een gezin en een drukke baan is het soms een uitdaging mijn (levens)energie optimaal te houden. Liselore heeft me hier enorm mee geholpen met de vitaliteitscheck.

We hebben mijn leefstijl, voeding en momenteel spelende levensthema’s onder de loep genomen.  Door de verschillende technieken die Liselore gebruikt was het een heel effectief en dynamisch consult. Liselore was hierin een goede motivator en de voorgestelde (voedings) aanpassingen zijn gelukkig zeer realistisch. Ik ben meteen als een malle aan de slag gegaan!  Zo fijn dat ik met deze inzichten echt uit de voeten kan!  Hierdoor heb ik bijvoorbeeld op het gebied van voeding,  niet het gevoel dat ik het moet “volhouden” maar wíl ik deze nieuwe levensstijl graag doen. Het is zowel voor mij als voor mijn gezin een nieuwe fijne manier van leven, die ons allemaal energie geeft.

Omdat het gesprek ook echt aansloot bij het thema wat op dat moment in mijn leven speelde,  hebben de nieuw verkregen inzichten me ook geholpen andere besluiten ten goede van mijzelf te nemen.

Het effect? Ik ben blijer. Ik voel me energieker en blijvend gemotiveerd. Veel dank!”

Marly / lifecoach | 36 jaar

“Je herkent sommige dingen wel, maar je doet er niks mee of weet niet zo goed wat je ermee kan. “

Onderwerpen: transformatie coaching, ADHD, darmen, energie, laboratoriumonderzoek

” Ik klopte bij Liselore aan voor mijn darmproblemen, al mijn hele leven last van – bij geen specialist een antwoord gevonden en Liselore haar integrale aanpak sprak me aan. En o ik ben heel blij dat ik dit traject ben aangegaan. Ik ben veel te weten gekomen zowel op voeding vlak als op vele andere vlakken mentaal en emotioneel. Absoluut heel fijn en prettig.

Het heeft me veel diepgang gebracht en mijn klachten van buik, hoofdpijn, lage energie, onrust in hoofd en opgejaagd gevoel zijn enorm verbeterd. Ook de kinderen hebben baat bij aanpassingen in onze voeding. Door laboratorium onderzoek ook veel inzicht gekregen en uitsluiting van de oorzaken van mijn fysieke vragen. Het is in het proces ook gelukt om van de medicatie voor ADHD af te komen. Ik sta bewuster in het leven, zelfs mogelijk in mijn drukke bestaan :). Het was heel fijn om zo van binnenuit samen te kijken naar mijn vragen. Want je herkent sommige dingen wel, maar je doet er niks mee of weet niet zo goed wat je ermee kan. “

Anne-Marij / Stylist Ondernemer @ anne-marij.nl en Moeder van 3 | 41

Onderwerpen: energieverbetering, voeding, supplementen, life coaching, Reumatoïde Artritis, darmen, huid, haren, auto immuun ziekten

Heel simpel: Liselore changed my life. Toen ik 17 was kreeg ik de diagnose Reumatoïde Artritis. Ik ben nu 33, dus 16 jaar lang nam ik dagelijks mijn medicijnen om met zo min mogelijk symptomen te leven. Ik besteedde er verder zo min mogelijk aandacht aan, tot vorig jaar. Een jaar waarin ik naast reumatische klachten, ook ander klachten ontwikkelde die verband hielden met mijn medicijnen, darmen en immuunsysteem (maar dat wist ik toen nog niet). Ik wilde weten of ik zelf iets aan mijn situatie kon verbeteren, in plaats van voor de rest van mijn leven te bouwen op medicijnen.

Ik besloot om bij Liselore aan te kloppen en tijdens het eerste gesprek ging er een wereld voor mij open. Liselore voerde een heel zorgvuldige intake uit, nam mijn hele gezondheidsgeschiedenis door en had daardoor totaal overzicht over mijn verschillende klachten. Liselore kon ten eerste haarfijn uitleggen hoe mijn verschillende klachten met elkaar te maken hadden (eye opener 1!). Ook kon ze mij heel duidelijk uitleggen wat er gaande was in mijn lichaam en wat de invloed van mijn huidige voeding- en leefpatroon erop was (eye opener 2!). Liselore heeft mijn kijk op voeding en gezondheid totaal veranderd. Ik begrijp nu veel beter wat het effect is van voeding op mijn darmgezondheid en daarmee ook mijn immuunsysteem.

Meteen na dat eerste gesprek heb ik haar voedingsadvies en suppletieadvies opgevolgd. Liselore had tips gegeven om de verandering stapsgewijs door te voeren, maar ik was na dat eerste gesprek helemaal “om” en super gemotiveerd. Dus besloot ik om volgende dag mijn voedingspatroon aan te passen, cold turkey! En dat terwijl ik altijd dacht dat ik wel gezond at en leefde. Ik ben nu 3 maanden verder en ik voel mij veel energieker, vrij van al die gezondheidsklachten waar ik al een tijd mee rond liep en helemaal bijzondermijn gewrichtsklachten zijn afgenomen! Ik ben begonnen met gecontroleerd aanpassen van mijn medicatie. Dat lijkt goed te gaan. Bij mijn laatste controle bij de reumatoloog waren al mijn bloedwaarden normaal, terwijl ik minder medicatie neem. Ik ben heel enthousiast over deze weg die ik ben ingeslagen.

Het is een proces (geweest) van leren, ervaren, goed naar mijn lichaam luisteren en goed overleg met zowel mijn reumatoloog, MDL specialist als Liselore.

Het waarom begrijpen is voor mij heel belangrijk geweest bij het doorvoeren van veranderingen in mijn dieet en lifestyle. Ik kan hierdoor gezonde keuzes maken voor mijzelf en mijn hele gezin. Daarnaast vond ik het ook heel inzichtvol en waardevol hoe Liselore in dit traject niet alleen voedingsstoffen belichtte, als oorzaak van klachten, maar dat we ook hebben gekeken naar de impact van stress en emoties. Deze enorme verandering is het effect geweest van slechts 3 gesprekken met Liselore en veel lezen over dit onderwerp wat ik in mijn eigen tijd kon doen. Ik ben Liselore zeer dankbaar voor haar werk en haar liefdevolle begeleiding in mijn gezondheidsjourney. Ik gun iedereen eenzelfde life changing ervaring en ik raad Liselore hierbij van harte aan!

NB nov 2019: Sera heeft zich omgeschoold na deze gezondheidsjourney en heeft www.aipnederland.nl opgezet! Een prachtig leefstijl platvorm voor mensen met auto-imuunziekten 

Sera / Organisatie adviseur, moeder van 2 | 33

Onderwerpen: moederschap, prestatieverbetering, voeding, supplementen

“Tijdens mijn training voor de marathon merkte ik dat ik meer tijd dan gebruikelijk nodig had voor herstel en na een stevige training zelfs een paar dagen helemaal niet fit was. Met Liselore heb ik mijn huidige voedingspatroon doorgenomen, meer inzicht gekregen in welke voedingsstoffen je wel en niet zou moeten eten en vooral waarom dit zo is. Ook hebben we specifieke supplementen uitgezocht voor deze trainingsfase. De rest van mijn training ben ik een stuk fitter doorgekomen! Daarnaast probeer ik gevarieerder te eten en ben ik me veel meer bewust van het effect van voeding op zowel mijn eigen gezondheid als die van mijn zoontje.”

Anieka / fotograaf | 34 jaar

Onderwerpen: chronische gewrichtsklachten, systemisch werk, energieverbetering, prestatieverbetering, voeding, supplementen

Ik kwam bij Liselore vanwege een aantal lichamelijke (gewrichts)klachten. Ik dacht dat ik een redelijk gezonde leefstijl had maar was toch benieuwd wat ik zelf nog met voeding voor invloed zou kunnen hebben. Tijdens het eerste gesprek kwam ik er al snel achter dat het niet alleen gaat over het wel of niet eten van bepaalde producten maar bracht Liselore mijn klachten in verband met mijn leefstijl, voedingspatroon en ook meer persoonlijke thema’s.  Na het gesprek ging ik de deur uit met meer kennis, inzicht over de oorzaak van mijn klachten en praktische adviezen waarmee ik zelf aan de slag kon. Na slechts twee weken merkte ik al een positief verschil. Ik heb geleerd signalen van mijn lichaam, die ik eigenlijk al voor lief had genomen, te herkennen en weet nu dat ik hier veel meer invloed op heb dan dat ik voorheen dacht. We hebben samen gekeken naar wat voor mij werkt en wat nodig is om dit alles te integreren in mijn leven. De motivatie was er al snel door het resultaat. Nu na een aantal gesprekken voel ik mij voldoende uitgerust om zelf verder te gaan.

Liselore is een warme lieve persoonlijkheid met kennis van zaken. Ze geeft duidelijke uitleg, is respectvol en gaat naast je staan om te laten zien welke stappen je zelf kunt nemen om je gezonder en energieker te voelen! 

Jamy / orthopedagoog | 32 jaar

Onderwerpen: energieverbetering, prestatieverbetering, voeding, supplementen, back in shape, bekkenklachten, moeder zijn

Ondanks dat ik dacht dat ik al voldoende bewust met voeding en sport bezig was, bleek ik niet vlot te herstellen na mijn zwangerschap. Zo merkte ik dat ik minder energie had en na een half jaar nog steeds niet volledig mijn reguliere sport kon oppakken (o.a. vanwege bekkenbodemklachten). 
 
Liselore heeft me via haar back in shape traject geholpen mijn herstelproces te verspoedigen. Met haar integrale kennis heeft ze gezocht naar de onderliggende oorzaken van mijn klachten. 
Na een grondige intake en een aantal consults hebben we de juiste balans van voeding,  suppletie en mentaal / emotionele elementen gevonden om het zelfherstellende vermogen van mijn lichaam te versnellen. Hierdoor kreeg mijn herstel zowel fysiek als mentaal een boost en voel ik mij uiteindelijk beter in mijn element! 🙂  
Rianne / Manager Operations Consulting & Moeder | 34 jr

Onderwerpen: zwangerschapscoaching, voeding, suppletie, life coaching

Tijdens mijn zwangerschap heb ik een aantal sessies gehad met Liselore waarbij ze mij begeleidde om op een gezonde en bewuste manier te leven en me fitter en energieker te voelen.

Naast adviezen over voeding en supplementen gaf ze mij ok inzichten op een meer persoonlijk niveau. Hierdoor ben ik bewuster omgegaan met voeding en ontspanning  en voel ik me fitter en gezonder.

Ik heb Liselore ervaren als een prettige coach, iemand met veel kennis van zaken en daarnaast een plezierige en toegankelijke persoon die je op respectvolle wijze de spiegel voor weet te houden. Dankzij Liselore heb ik stappen gezet in een bewustere en gezondere levenstijl!

Danielle / HR Business partner | 35 jaar

Onderwerpen: holistic career/loopbaan coaching, energy

” Liselore coached me on my career path. In the beginning I didn’t know what to expect.. but.. I see myself in a different way after this journey; it showed me myself!  I now understand better why I do things.    I can better prioritize.  I can look at myself.  I can let go of things. I choose more for myself. In the past all these things were more difficult for me.  Besides that,  I also feel healthier because Liselore made me conscious about my energy and the possibilities to empower. Although I started this journey wanting another job, unexpectedly I now appreciate my job even more! I am happy with the results.”

Natalia / 33 jaar

Onderwerpen: zwangerschap

” Door de hulp van Liselore ben ik me een stuk fitter gaan voelen tijdens mijn zwangerschap. Dat het slikken van bepaalde supplementen en iets meer aandacht voor en kennis van WAT en zeker ook WANNEER je iets eet, zo snel zo’n positieve impact kan hebben had ik niet verwacht…”

Majlis Korthals / (36), partner theaterbureau

Onderwerpen: vegetarisch eten, zwanger worden

Door de duidelijke uitleg gemystificeerd Liselore de zin en onzin van gezonde voeding. Haar adviezen zijn helder en direct toepasbaar. Door haar eigen ervaringen snapt ze goed wat je vraag is en zoekt ze grondig uit wat jou bij jouw vraag gaat helpen. Daarbij is ze een prettig persoon die makkelijk contact maakt waardoor je je gehoord voelt.

anoniem / organisatie adviseur | 35 jaar

Onderwerpen: voeding ,life  coaching , carrière coaching, slaapprolemen

Vorige week met veel voldoening mijn coachings traject bij Liselore van Ekdom: www.yourelements.nl afgerond. Ik ben verbaasd over de grote impact die het verbeteren van mijn slaap en eetgewoonten hebben op mijn vitaliteit, energie, toegenomen focus op het werk en geluksgevoel. Ik ben een grote fan geworden van haar holistische aanpak, waarbij Liselore gebruik maakt van orthomoleculaire voedingsleer, life coaching en kinesiologie. Daarnaast heb ik ook inzicht gekregen in mijn volgende stappen. En dat al in 6 verhelderende gesprekken!

Sandra / project manager ABN AMRO | 46 jaar

Onderwerpen: afvallen, gezond leven, detox

“Ga naar Liselore als je op zoek bent naar een healthy way of living. Liselore legt het heel begrijpelijk uit en je voelt je op je gemak. Zo kon ik daadwerkelijk de oorzaken aanpakken in plaats van iet te “bestrijden”. Ik ben richting mijn wenselijke gewicht, ik zit nu hoog in m’n energielevel en voel me fitter. Het is heel makkelijk om mijn nieuwe healthy way of living vol te houden, ook omdat je goede alternatieven en simpele gerechten aangereikt krijgt ”

Anouk / 40 jaar

Onderwerpen: zwangerschap, zwangerschapsdiabetes, energie, voeding

Vanuit het ziekenhuis kreeg ik een aangepast dieet voor mijn zwangerschapsdiabetes, maar dat sloeg eerlijk gezegd nergens op. Gelukkig wist Liselore wel raad en gaf me hele fijn voedingstips en suppletie die zowel goed voor mij als de ontwikkeling van mijn ongeboren kindje is. Het is een fijn gevoel dat ik doormiddel van een aantal kleine aanpassingen aan mijn levensstijl zo veel voordelen weet te behalen wat betreft mijn energieniveau en mijn gezondheid. Al heel snel had ik door Liselor haar hulp geen zwangerschaps(diabetes)klachten meer!

Sylvia / 35 jaar, schrijver, inspirator, moeder

Onderwerpen: slaapproblemen

Ik ben weer een ander mens, mezelf! Liselore heeft me geholpen met slaapproblemen. Ze is behulpzaam, toegankelijk te benaderen en heeft veel inhoudelijke kennis”

Priscilla / 39 jaar

Onderwerpen: voeding, leefstijl, lifecoaching, psoriases

Ik zocht naar een leefstijl-balans ivm mijn Psoriasis. Tot nu toe had ik alleen maar gesmeerd met zware medicijnen

Liselore en ik zochten samen naar alle factoren die effect hebben op psoriasis. Zoals medicatie (teveel of te weinig), neurotransmitters (stoffen die je mist om bepaalde reacties in je lichaam op te wekken of te remmen), voeding (met welke voedingsstoffen je die neurotransmitters aan het werk te zetten), slaap en stress. 

Ik vond de zoektocht heel prettig en compleet met duidelijke gedetailleerde uitleg over het effect van bepaalde stoffen op je lichaam (en geest)

De nieuwe inzichten zijn interessant en hoopgevend. Liselore is betrokken en kundig, ik heb vertrouwen in haar adviezen

Laurien / huisarts | 35 jaar

`Liselore, schrijf een boek! Ik hang aan je lippen`

Onderwerpen: hormonen, overgang, flushes, slapen, afvallen, gewrichten, life coaching, voeding, energie, laboratorium onderzoek

Ik ben naar Liselore gegaan omdat ik als gevolg van de overgang op zoek was naar een nieuwe balans en verlichting van klachten. Het kon zo niet langer, slaapproblemen, flushes, met een enorm afgenomen dagelijks functioneren.

Totdat ik naar Liselore ging heb ik wel aandacht besteed aan gezonde voeding, maar dit had te weinig effect. Ik heb in deze fase iets anders nodig en dat wil ik ontdekken zodat ik energiek en ontspannen de overgang doorkom, indien mogelijk zonder reguliere hormoonpillen.

Vanaf het begin “hing ik aan haar lippen”.. “ Al snel was er door de complete aanpak een steigende lijn! Ook het laboratorium onderzoek gaf gewenste inzicht in de verstoorde hormoonhuishouding (oestrogenen, testosteron, progesteron, oestogeen metabolieten) en gerichte aanpak. Ook emotionele componenten gaven inzicht, thema’s als : loslaten, energie management, verzorging van mezelf

Resultaat? Voel me nu op alle fronten beter in mijn vel. Mijn Levenslust/ energie zijn behoorlijk toegenomen. “Hé – ik ben er weer” gevoel! Mijn rankere zelf is terug met sterk verminderde klachten. Uiteindelijk heb ik ook de stap kunnen maken de overgang geheel natuurlijk door te lopen en te stoppen met medicatie – ook in overleg met mijn huisarts –. Dank voor je mooie en fijne begeleiding!

Odette / Algemeen directeur en moeder | 51 jr

`Het is een bewuste keuze geweest nu anders te gaan kijken. Ik ben blij dat ik nu een totaler beeld heb. Dat laten de reguliere artsen liggen, ze konden me niet meer brengen dan symptoombestrijding`

Onderwerpen: vertering, darmen, gemoed, ADD, energieverbetering, voeding en suppletie

Met Liselore heb ik voor het eerst bij mijn klachten ook gekeken naar voedingsstoffen en de verbetermogelijkheden. Het is een bewuste keuze geweest nu anders te gaan kijken.  Ik ben blij dat ik nu een totaler beeld heb. Dat laten de artsen liggen want regulier konden ze me niet meer brengen dan symptoombestrijding. Met “gewoon gezonder eten” ben je er niet. Ik heb met Liselore vooral ontdekt wat voor mij goed is. En dat is voor iedereen anders natuurlijk. Veel dank voor de inzichten. De bloedwaarden gaven ook veel helderheid. 

Vera

GEZINNEN DIE JE VOOR GINGEN

Onderwerpen: familie coaching, voeding ,life  coaching , zwangerschap, eczeem , afvallen, vitaliteitscheck

“Samen met Liselore hebben we voor ons hele gezin onze vitaliteit onder de loep genomen op een avond aan de keukentafel.

Het is zeker een aanrader: leuk, inspirerend en heel prettig hoe Liselore het aanpakt en snel een vertrouwde sfeer creert!  Het heeft ons het nodige duwtje in de rug gegeven om met voeding aan de slag te gaan. De avond was toegespitst op het gezin maar ook de individuele wensen: eczeem, afvallen, fit zwanger zijn. Met de nieuwe inzichten, de kwartjes die vielen en de concrete handvatten zijn we er nu echt mee aan de slag. Omdat ik samen met mijn man en onze vaste oppas dit samen hebben gedaan kunnen we vanuit het zelfde startpunt blijven praten. Daardoor pakken we het nu samen op! Merk na korte tijd dat het ons en de kindjes al goed doet. Op naar verdere stappen hierin die we nu – door de vele informatie en handvatten – voor onszelf kunnen en willen maken. “

Majlis Korthals / (36), partner theaterbureau

 

Onderwerpen: huidproblemen kinderen, gezin energie verbeteren

Liselore heeft mij door middel van een effectief trajectje veel inzicht gegeven in energie en eczeemproblematiek waar mijn dochter (6 jaar) al jaren last van heeft. Ik ben me nu bewust van de invloed van voeding én kan en wil het advies blijvend toepassen omdat we de invloed op gezondheid voor onze dochter maar ook voor het hele gezin duidelijk ervaren. Daarnaast heeft het me ook waardevolle inzichten gegeven hoe ik mijn dochter op emotioneel vlak  kan ondersteunen zodat ze meer op haar eigen kracht kan vertrouwen. Liselore werkt met een breed en bijzonder scala aan technieken die elkaar mooi aanvullen, ze is daarmee en ook als persoon zeer doortastend, kan verbanden goed leggen waar ik ze eerder niet zag, is duidelijk en geeft vertrouwen. Heel prettig en de basis waardoor zowel mijn als mijn dochter haar energie, fitheid en algemee geluksniveau duidelijk is verbeterd!

Natascha / recruiter | 40 jaar

 

Onderwerpen: moederschap, voeding, eczeem, energie

“Ik kan me nu beter inleven in m’n kindjes en rust vinden in mijn nieuwe situatie als moeder van twee. Liselore luistert heel goed, waardoor het heel prettig is en vertrouwd. Ze heeft veel ervaring en een groot inlevingsvermogen”

anoniem / moeder van 2 | 36 jaar

 

 

OUDERS VOOR HUN KINDEREN DIE JE VOOR GINGEN

Onderwerpen: coaching, voeding, herstel baby darmpjes, borstvoeding

Als huisarts geloof ik dat er meer is waar we mensen mee kunnen helpen dan alleen de reguliere geneeskunde. In het traject met Liselore heb ik dat ook persoonlijk ervaren. We hebben gedurende een aantal maanden gewerkt aan optimale borstvoeding en opbouw van de darmpjes van mijn vroeg geboren dochtertje (7 maanden). Ik heb interessante inzichten opgedaan met een rustgevend resultaat in de darmpjes van mijn dochter. Liselore werkt met een combinatie van technieken vanuit de orthomoleculaire wetenschap en kinesiologie. Deze combinatie in technieken vond ik erg fijn doordat je op deze manier direct inzicht krijgt, ook kan je zelf ervaren wat je bekrachtigd. In plaats van bijvoorbeeld een labtest die je een aantal weken later bespreekt. Al met al een positieve ervaring en aanrader! “

Marieke / huisarts en moeder van Sarah | 34 jaar

 

Onderwerpen: 2 jarige met eczeem,  voeding en suppletie, ouderschap

Onze dochter Faye (2 jaar) had veel last van jeukende huiduitslag op haar gehele lichaampje. We wilden niet de corticosteroide creme gaan gebruiken maar de onderliggende oorzaken oplossen. Daarom hebben we samen met Liselore een telefonisch traject doorlopen. Liselore gaf ons inzicht hierin. We hebben veel geleerd over voeding, terwijl we dachten dat we dat al wel deden. Haar huid is nu volstrekt rustig. Het gaat heel goed en daar zijn we heel dankbaar voor. Het gaat heel goed, en dus ook met ons 🙂

Willemijn en Bernart (radioloog) / ouders van Faye ( 2 jaar)

 

Onderwerpen: 3 jarige met allergie/eczeem, chronische huidproblemen, voeding, energie, opgroeien, suppletie 

“Ik was stomverbaasd door het zichtbaar en voelbare positieve effect al na het eerste gesprek met Liselore. “Mama, ik heb jeuk” was een dagelijkse zin van onze kleine man (3 jaar).

Dit is al vroeg in zijn leventje een rol gaan spelen. Zijn huid was continu rood en jeukend, soms met wondjes, met als gevolg slecht (in)slapen. Daarbij hadden we met hem al een enorme geschiedenis in het reguliere medische circuit, als gevolg van (zie ik nu) verschillende ontstekingsbeelden. Regulier vonden we – met name voor zijn huid – niet de blijvende en gewenste oplossing, terwijl je uit wanhoop wel vanalles probeert.

Liselore heeft in slechts een aantal consulten ons veel inzicht en praktische tips gegeven ten aanzien van voeding en energie. Haar analyse is scherp en vernieuwend, haar aanpak breed, persoonlijk en praktisch. Er vielen een aantal dingen meteen op zijn plek. Ik ben heel blij met waar hij nu al staat: zijn energie is merkbaar toegenomen en de urgentie van de klachten is verdwenen. Het is de investering dubbel en dwars waard geweest!”

Ellen / intern adviseur en moeder van 2 | 39 jaar

 

Onderwerpen: langdurig eczeem (jeuk), energietekort, 5 jarige, voeding, darmtherapie, feces laboratoriumonderzoek, gezinsenergie 

“Wij kwamen bij Liselore omdat mijn dochtertje van 5 erg de laatste tijd erg snel moe was en steeds een dag per week thuis moest blijven. Ook had ze sinds haar babytijd veel last van eczeem. Mijn vraag was of Liselore haar kon helpen meer energie te krijgen en minder jeuk. We hebben al van alles geprobeerd, dermatoloog, kinderarts, bio-resonantie, homeopathie, en natuurgeneeskunde. En hoewel het op vele vlakken al een stuk beter ging, lukte het ons maar niet het eczeem minder te laten worden. 

Het traject bij Liselore bestond uit veel informatie over het lichaam en het effect van voeding. Zij liet voelen hoe het lichaam verzwakt of versterkt wordt door verschillend eten en drinken. Ik vond het erg informatief, interessant en verhelderend en het op basis van haar aanbevelingen het hele voeddingsschema van niet alleen mijn dochter, maar van ons hele gezin omgegooid. Dit aangevuld met supplementen. Ook heeft Liselore een fijne aanvulling met bach-bloesems die helpen met onze emoties die natuurlijk ook een belangrijke rol spelen in het geheel.

Het resultaat was een dochter met veel meer energie. Alles ging haar nu moeiteloos af, zelfs de drukke feestdagen hebben haar niet moe gekregen 🙂 Daarnaast is het eczeem ook al minder.  Daar zijn we al heel blij mee.

Al met al is Liselore met haar enthousiasme en kennis een zeer fijne arts om bij onder behandeling te zijn.”

anoniem / moeder van 2 | 36 jaar

 

Onderwerpen: energietekort, 5 jarige, voeding, darmtherapie, darmproblemen, gezinsenergie 

“ Mijn zoontje Gijs had veel darmproblemen sinds dat hij naar school gaat ( regelmatig ongelukjes, vaak diarree en bolle buik) en hij was veel moe.

Eerst dachten we dat het kwam door de spanning op school en eventueel niet naar toilet durven. Maar de klachten bleven zo lang dat we na een aantal maanden naar de huisarts zijn gegaan om eens te testen op allergieen. Hier is niets uitgekomen.
Liselore heeft ons wegwijs gemaakt in voeding en mogelijke effecten. Na een tijd haar advies te hebben gevolgd ging het met Gijs heel erg goed.
We zijn helemaal gestopt met lactose en dat heeft voor veel veranderingen gezorgd. Geen bolle buik, normaal stoelgang, veeeeeel meer energie (hij wil de hele dag voetballen i.p.v. binnen “hangen”). Voor ons een ander jochie geworden. 
Ook hebben we als gezin onze voeding aangepast: we zijn een “gezonder” huis geworden. `
Dorien / sales manager en moeder van Gijs (5 jaar) | 34 jaar

 

Onderwerpen: moederschap, baby darmtherapie, voeding, supplementen

“Voor onze dochter Josephine (5 maanden) zochten we een oplossing voor haar eczeem en slechte stoelgang. Verschillende cremes, laxeermiddeltjes en hulp van een osteopaat brachten geen resultaat. Met de hulp van Liselore hebben we de voeding veranderd en probiotica toegevoegd aan het voedingsschema. Het gevolg was dat het eczeem sterk verminderde en de stoelgang werd mooi regelmatig zonder pijn voor Josephine. Een tevreden baby zonder klachten! De begeleiding van Liselore hebben wij als rustig en persoonlijk en daardoor erg prettig ervaren.”

Alexandra / projectmanager en moeder van Josephine | 33 jaar

 

DEZE ONDERNEMENDE VROUWEN (55+) GINGEN JE VOOR

`Ik vind het belangrijk vitaal te zijn in alle opzichten`

Onderwerpen: tieners, energieverbetering, voeding en suppletie, laboratorium diagnostiek (cholesterol, stresswaarden)

Als zzp’er en moeder van middelbare scholieren vind ik het belangrijk om vitaal te zijn in alle opzichten. Daar hoort zeker ook voeding bij en de nodige supplementen.

Om precies uit te zoeken wat persoonlijke mogelijke tekorten zijn en wat hiervoor een goede aanvulling (voeding en suppletie) kan zijn,  is het zinvol een specialist in te schakelen. En een specialist in Liselore zeker. Ze is geduldig, grondig en neemt ook buiten de gesprekken tijd om te onderzoeken en te puzzelen wat een goede aanvulling zou kunnen zijn, aanvullend laboratorium onderzoek op reguliere waarden en persoonlijke situatie is hierin leidend geweest.

Deze werkwijze is uniek te noemen door de specifieke en diepgaande aandacht die Liselore geeft. Ik heb nieuwe inzichten gekregen hoe ik mijn energie kan optimaliseren en meer vertrouwen gekregen in mijn voeding, inclusief de supplementen die ik nu tot me neem.  Ik kan er weer voor een hele tijd goed tegenaan!  

Carina Benninga / Self Leadership Coach & moeder , oud hockey international | 56 jr

 

´Je bent mens, je hebt dingetjes maar er zijn zoveel laagjes waar ik me nooit van bewust was.´

Onderwerpen: armklachten, hooikoorst, slaap, migraine en overgangsvraag 

Op aanraden van mijn fysiotherapeut ging ik vanwege mijn langdurige klachten op zoek naar andere inzichten. Ik zat al tijden in een vicieuze cirkel waar ik lastig uitkwam. Pijn in schouders, darmklachten, hooikoorst, slaap, migraine en overgangsvraag – een jaar geleden ben ik samen met Liselore van start gegaan.

Als ik nu op de sessies terugkijk vond ik dit traject zo mooi en waardevol! Je bent mens, je hebt dingetjes maar er zijn zoveel laagjes waar ik me nooit van bewust was. En nu wel. En weet je? Ik had geen idee waar ik aan begon. In het begin waren onze gesprekken vooral heel praktisch, voeding, supplementen, onderliggende mogelijke oorzaken. Later doken we ook in de onderliggende oorzaken, want er zat meer achter dan ik dacht. Het was een onderzoek naar mezelf.  Mijn onzekerheden. Confrontaties aangaan. Voor mezelf gaan staan. Oplossen van onderliggende emotionele patronen. Deze terug voel sessies vond ik zo bijzonder. Nooit gedacht dat ik zo naar mijn eigen innerlijke kind kon kijken.

Hoe het nu gaat? Ik heb veel meer bewustzijn op mezelf. Met mijn energie ging het al heel snel veel beter, het slapen gaat goed en ook alle andere kwaaltjes zijn verholpen. Ik sta veel meer in mijn eigen kracht door alle inzichten die ik heb opgedaan en heb ervaren. De uitdagingen die ik tegenkom kan ik nu veel gemakkelijker aan. En uiteraard realiseer ik me, is het een levenslang proces. Dus ik weet Liselore te vinden als ik weer ergens begeleiding kan gebruiken. Mijn tip aan de lezer? Het is goed voor iedereen om een proces met jezelf aan te gaan en te durven, ook al is dat soms best moeilijk. Er zit meer in jezelf dan dat je doorhebt. 

Aagje / moeder van 4 kinderen en basisschoolleerkracht | 55 jr

 

´ Ik slaap nu als een roos, heb meer energie en voel me lichter in mijn hoofd´

Onderwerpen:  elke nacht een paar keer wakker, piekeren, niet los kunnen laten, gezonder willen leven.

Mijn grootste wens was om beter voor mezelf te gaan zorgen. Ik wilde niet zelf het wiel gaan uitvinden en kwam bij Liselore terecht die door haar brede manier van kijken alle aspecten van het menselijk leven belicht. Dat zocht ik. Liselore heeft op alle vlakken mijn verwachtingen waar gemaakt. Ze is niet alleen een fijn mens, maar ook zeer kundig. Indrukwekkend hoe snel (al na 2 sessies) zij haar vinger op de zere plekken kon leggen.

Ik gebruik een paar supplementen en mijn voedingspatroon is verandert, oa minder lactose en koolhydraten waardoor ik ook nog eens een paar kilo afgevallen ben. Mijn huid ziet er gezonder uit, ik voel me beter, ik slaap als een roos, heb meer energie en voel me lichter in mijn hoofd. Dat is heel fijn. Een aanrader voor iedereen!  Ik ben van plan met zekere regelmaat terug te komen. 

Inge / Verpleegkundige en moeder | 62 jr

 

 

DEZE JONG VOLWASSEN VROUWEN GINGEN JE VOOR

`Ik voel me nu de strong independent woman die ik wil zijn`

Onderwerpen: energieverbetering, voeding en suppletie, gemoed, hormonen, darmen, emotionele balans, energetisch werk

Ik kwam bij Liselore omdat ik last had van emotionele en hormonale schommelingen. Ik was moe en ervaarde veel stress en ook buikklachten. Liselore heeft me geholpen inzicht te krijgen in hoe ik mijn energie kon optimaliseren.

Nu na 4 gesprekken in afgelopen half jaar voel ik me de strong independent women die ik wil zijn. Ik ervaar mijn emoties nu minder heftig en zit niet meer in de put.  Het gaat zo veel beter met mij. Ik heb heel veel gehad fysiek aan mijn nieuwe voedingsstoffen en adviezen. Geen last van PMS, geen buikpijn meer en geen migraine en neerslachtigheid. Liselore heeft me geholpen om emoties van anderen minder toe te laten, het niet te willen oplossen en sneller te kunnen loslaten.

Julie / scholier | 18 jr

MANNEN DIE JE VOOR GINGEN

Onderwerpen: voeding, gemoedstoestand, energie

De reden dat ik bij Liselore kwam was vanuit nieuwsgierigheid en wat ik in mijn voeding zou kunnen verbeteren. Hoewel ik voor mijn gevoel gezond eet, wist ze me op een vrijblijvende maar toch overtuigende manier te confronteren met mijn gebrek aan kennis op dit vlak. Met passie voor haar vak en met kennis van zaken wist ze, ook aan de hand van tekeningen, inzichtelijk te maken waar ik mijn voedingspatroon kon verbeteren. Binnen enkele dagen merkte ik al verschil aan mijn ontlasting. Op langere termijn, na een aantal weken ook aan mijn mentale fitheid. Een waardevol contact wat ik iedereen zou gunnen die zijn eigen lijf serieus neemt.

Juriaan Galavazi / (44) , huisarts en coach

 

Onderwerpen: te weinig energie, moe, motivatie, slaap, inzicht en doorbreken van voeding en mentale patronen 

“Ik voelde me al jaren moe en weinig energiek en vroeg Liselore om raad. Na mijn eerste gesprek  zag ik dezelfde week al een grote verandering in mijn toegenomen energie en motivatie. Deze verandering – en het feit dat ik al snel afviel – zorgt voor een grote motivatie om mijn leven op deze manier te blijven inrichten. 

Ik verbaasde me dat mijn eetpatroon toch behoorlijk te verbeteren bleek,  terwijl mijn eerdere voedingspatroon volgens de reguliere standaarden toch redelijk “normaal” was. Een andere eyeopener was dat ik mijn energie niet alleen verbeter met voeding en slapen, maar ook met gedrag en patronen in mijn dagelijks leven. Liselore heeft me in korte tijd dit alles kunnen laten inzien, waardoor ik nu dagelijks meer energie heb en me stukken beter voel!
Coen / Projectleider en vader | 26 jaar

 

Onderwerpen: eczeem, verhoogd cholesterol , te weinig energie, maagzuur problematiek, ongedefinieerde kwaaltjes

“ Ik ben via de huisarts doorverwezen naar jou. Ik had last van een aantal ondefinieerbare kwaaltjes zoals geïrriteerde ogen, verstopte neus, schimmel/eczeem en opgeblazen buik/gevoel. T kan maar zo dat ik er nog 1 of twee vergeet. Ik werd getest op allerlei allergieën en ging bij t hartcentrum door de molen. Beiden leverden niets op. Dwz m’n hart was ok en ik ben níet allergisch.

Eenmaal bij jou kwam jij al vrij snel met mogelijke oorzaken die verband konden houden met lagegraadsontstekingen.

Jij stelde een aantal cruciale veranderingen voor. Een taartje op z’n tijd, een pasta met uit eten gaan of paar glazen wijn te veel op een feestje met een stukje kaas blijf ik doen :)) Meer uitzondering dan regel dus. En dat was hiervoor omgekeerd.

Mijn klachten zijn eigenlijk nagenoeg verdwenen. Eczeem is weg, druk op de borst en krampen weg. Heel af en toe nog tranende ogen maar dat kan de kou en de leeftijd zijn haha.

Dick / ondernemer | 61 jaar