Over Liselore (MSc en Drs.)

Mijn naam is Liselore. Moeder van drie schatijes en gefascineerd door en in het beleven én doorgronden van een bewust, gelukkig en gezond leven. Ik ben van nature nieuwsgierig, vernieuwend en praktisch.

Mijn eigen zoektocht naar energie en verdieping heeft zoveel opgeleverd..

Ik weet hoe het is om vanuit je eigen kracht te leven en je In je Element te voelen. Ik weet ook hoe het is om je lange tijd níet in je element te voelen…. om met angsten, onzekerheden, lichamelijk en mentale energie problemen te leven. Stressklachten te voelen in je lijf, hiernaar te leren luisteren;  terug te krabbelen uit een burn – out. Je weg te vinden in een commerciële werkomgeving waarbij je in je eigen kracht kan blijven staan. Je leven zo in te richten dat het past en bekrachtigd….

Zo begon jaren geleden mijn eigen persoonlijke intensieve zoektocht naar handvatten om met meer energie en gezonder te leven.
Als gevoelig meisje ben ik opgegroeid in een voornamelijk rationele omgeving en tot die tijd bewandelde ik ook voornamelijk die wegen… Er opende een nieuwe wereld toen ik meer bezig ging houden met persoonlijke en spirituele groei, ging kijken naar de oorzaken van symptomen en in aanraking kwam met verschillende natuurlijke manieren om weer gezond te worden en te blijven.  Ik was zo verwonderd er is zoveel meer wat je kan bekrachtigen aanvullend op de meer voor de hand liggende paden (eerste lijn en tweede lijn zorg). Ik ontdekte dat: natuurlijke varianten (orthomoleculair) en methoden (kinesiologie) écht werken en ook blijvend. En dit zónder je lijf extra te belasten! Voor het transformeren van onderliggende patronen is verdieping nodig. Ook hiervan leerde ik zoveel, puzzelstukjes gingen op zijn plaats vallen. . Stapje voor stapje kon ik zo groeien in bewustzijn en aan mentale en lichamelijke gezondheid.

Ik besloot veel diverse en elkaar aanvullende opleidingen te gaan volgen. Hierdoor kon ik nu ook plaatsen wanneer welke methode werkt (voor mij). Vragen die daarbij horen: Wat is de plek van aanvullende geneeswijze in de “reguliere zorg” ? Wanneer is orthomoleculaire geneeskunde effectief? Wanneer kan je kinesiologie toepassen? Wanneer doe je labonderzoek? Wanneer is het nodig om psychodynamisch aan de slag te gaan? Waar eindigt mijn expertise en naar wie kan ik dan doorverwijzen?

Na jaren van veelzijdige scholing daaruit mijn eigen geïntegreerde unieke methode  gevormd. In het najaar van 2016 ging het roer om: Your Elements was geboren!

INNOVEREN EN VERANDERINGEN BEGELEIDEN ALS RODE DRAAD…

Mijn studies Gezondheidseconomie en Natuurwetenschap & Innovatiemanagement zijn de fundering van mijn drijfveer bij te dragen aan innovatieve gezondheid. Diverse medische en bedrijfskundige functies binnen de medische wereld hebben mij de noodzaak van een nieuwe integrale visie op gezondheid en vitaliteit laten inzien. Met een achtergrond in verandermanagement, heb ik veel ervaring duurzame verandering te begeleiden door mensen te laten excelleren.

Al deze kennis en ervaring integreer ik nu met veel liefde en passie als orthomoleculair therapeut en life coach.

Naast mijn praktijk zet ik me in voor de ontwikkeling van Integrative Medicine in Nederland. En ben ik inhoudelijk contributer voor het online magazine Holistik.