Over de integrale Your Elements aanpak

Wat is ons doel?

Dat jij je natuurlijke potentieel (meer kan) leven door je In je Element voelen. Dit kan je bereiken door te ontdekken hoe jij zowel fysiek, mentaal als emotioneel veerkrachtig in het leven kan staan, te ontdekken en te implementeren wat je nodig hebt om je energiek en fit voelen om die dingen te doen die je wilt doen. Te ontdekken hoe jij je intuitie en hartverlangen kan volgen. Om hier te komen is het essentieel je te blijven ontwikkelen en helen. Op deze manier kan je toegang hebben tot de lichte jij waarin je vanuit je flow kan leven, vanuit je eigen natuurlijke kracht, in verbinding met jezelf, je eigen intiutie en hart en in verbindingen met je omgeving.  Dat klinkt heel fijn en kloppend toch? En écht… het kan! Het gaat alleen vaak niet van zelf… Hiervoor is zowel fysieke als mentale gezondheid en persoonlijke groei nodig.  Jouw fysieke en mentale manier van leven bepalen samen je leefstijl. Wist je dat leefstijl 90% van de oorzaak is dat mensen lichamelijke of mentale onbalans ervaren?  It’s all about energy…

Waarmee kan ik je helpen?

Met onder andere onderstaande kan je bij mij terecht

+
ALGEMEEN
Voeding en -Suppletie advies (orthomoleculaire geneeskunde)
Laboratorium onderzoek
Kruiden, Planten en mineralen therapie
Life coaching
+
WENSEN
Holistische loopbaan/ Carrière begeleiding
Back in shape traject
Vitaliteitscheck
Prestatieverbetering
Zwangerschapswens en begeleiding
Gezond afvallen / detox
+
KLACHTEN
Vertering of darmproblematiek
Futloos / Moe
Vrouwenkwaaltjes
Overspannen / Burnout
Slaap of gemoedsproblemen
Allergie / Exceem

Waarom werken aan leefstijl?

Het ervaren van voldoende energie is de basis van ons geluksgevoel en kwaliteit van leven. In ons huidige drukke bestaan – vol interne en externe (stress) prikkels –  is het een hele kunst jouw energie (blijvend) op pijl te houden. Energieklachten kunnen ontstaan door diverse leefstijlfactoren die stress veroorzaken: ontkrachtende voeding, mentale spanning, (onverwerkte) emotionele stress, onvoldoende energetische bescherming. Of een combinatie hiervan. Een disbalans kost veel energie en kan leiden tot verstoorde lichaamssystemen en uiteindelijk bewust merkbare fysieke of mentale klachten. Denk aan migraine, slaap en gemoedsproblemen, overspannen of niet lekker in je vel zitten. Maar ook als je geen klachten hebt, kun je een wens hebben om je simpelweg beter te voelen of bepaalde prestatie doelen na te streven. Het werken aan leefstijl is een uitdaging.  Hoe zorg je ervoor dat je blijvende resultaten boekt? Soms heb je hulp nodig om een patroon te doorbreken of inzichten te krijgen over jezelf die je verder kunnen helpen. Als je mij vraagt met je mee te denken, gaan we samen werken aan jouw persoonlijke doelen.

Hoe gaan we te werk?

Mijn manier van werken is vanuit een unieke geïntegreerde aanpak en een holistisch mensbeeld.  Immers: ons lichaam en psyche zijn één geheel. Verbetermogelijkheden vind je meestal in combinatie tussen beide.

Effectief, respectvol, compleet en helder. Zo typeren anderen mijn werkwijze. Ik hecht in mijn begeleiding veel waarde aan het creëren van de gewenste randvoorwaarden voor blijvende verandering,  zodat jij je gewenste transformatie kan realiseren. We focussen op begrijpen, ervaren en geloven , steun krijgen en kunnen. Hierdoor wordt het helder wat je wilt en kan je het gaan implementeren. Het geeft daarom langdurig resultaat. Je neemt het mee voor de rest van je leven en kan hier weer op voort bouwen.

 

We werken met de elementen die voor jou op dat moment de meeste impact hebben en haalbaar zijn. Alle element thema’s zijn bespreekbaar.  Ik stem me hiermee altijd af op jouw unieke proces en begeleid jou zo stappen verder op weg. Een aanpak op maat! Immers: het hangt helemaal af van jouw huidige situatie en waar je graag inzichten in zou willen.

Wat is de achtergrond van de holistische aanpak?

Het fundament van deze unieke aanpak is: orthomoleculaire geneeskunde (volgens de kPNI) en psychodynamische / systemische coaching, aangevuld met toegepaste kinesiologie en energetisch lichtwerk. Deze verschillende geneeskunsten vullen elkaar prachtig aan. Zo kan ik jou – zowel vanuit je fysieke, mentale en emotionele wensen – effectief en persoonlijk richting de volgende stap in jouw leven helpen.

 

1

Orthomoleculaire geneeskunde (kPNI)

 • (Oer) Voedende voeding
 • Supplementen
 • Vitotherapie (kruiden)
 • Laboratorium onderzoek (o.a. bloed en feces)

2

Natuurgeneeskunde

 • Oligo therapie (mineralen)
 • Toegepaste kinesiologische methoden (onder andere):
  • Bach Bloesem Remedies
  • Schussler Celzouten

3

Transformatie coaching

 • Psychodynamische methoden (onder andere): systemisch werken (familieopstellingen), NLP & delenwerk, Mindfulness / heartfulness
 • Verandermanagement methoden
 • Emotionele en energetische heling en trauma reset methoden waaronder Tetha Healing & Reading, Mind Eye Power, de helende Reis
 • Toegepaste kinesiologische methoden: inzichten vanuit onbewust en celniveau
 • Lichtwerk, informatie, inzicht en heling in contact met de liefdevolle universele guidance