Herken je dit? 

Het is koud! Brrr we zitten in de winter.  En dat is voelbaar voor je. Je ervaart minder energie, voelt je minder fit en hebt minder zin om dingen te ondernemen.  Je merkt aan jezelf dat je aan het einde van de middag blij bent dat je drukke dag er bijna op zit, zodat je even helemaal niks meer hoeft in de avond. Daar heb je namelijk de puf ook helemaal niet voor. 

Je weet dat het extra uitdagend is om vitaal en weerbaar blijven in deze winterse periode. En je vind het belangrijk hier extra aandacht aan te besteden.  Maar de hoe en wat is gedeeltelijk een vraagteken. Je wilt graag weten of je nou eigenlijk het goede doet voor jouw lichamelijke energie en immuniteit. Maar ook wat je nodig hebt  om je  innerlijk vuur warm te houden. Des te meer ook omdat je fitheid en eigen innerlijke vuur de basis is van alles wat je doet en voor anderen kan betekenen. 

Maar hoe weet je nou eigenlijk of je het goede doet en wat optimaal voedend is ? Voor je lichaam in voedingstoffen maar ook voor een gezonde geest en in verbinding met je hart en ziel.  Je leest hier en daar jarenlang flarden van informatie en dat heeft je zeker geholpen maar je mist een complete aanpak met een brede ofwel diepgaande holistische zienswijze. Je wilt gewoon even een fijne sparringspartner voor jouw gezondheid en geluk. Aangezien je niet chronisch ziek bent vind je het belangrijk dat het gewoon toegankelijk en efficiënt is. Zodat jij op die manier checked hoe het met je gaat en je precies weet hoe je jezelf de boost kan geven om je weer helemaal in je element te voelen.  

Hoe zou het voor je zijn als.. 

 1. Je je weer helemaal fit, energiek en gezond voelt, met hernieuwde motivatie en inzichten die voortbouwen op alles wat je al wist
 2. Je precies weet of de basisvoorwaarden voor optimale energie en immuniteit bij jou aanwezig zijn en in de meest brede zin weet of je het goede doet voor je lichaam en in optimale verbinding met je hart en ziel
 3. Je helderheid hebt en een concreet energie boost stappenplan die je houvast en motivatie geeft en tegelijk inzichten die je levenslang kan toepassen. Het is precies de liefdevolle stok achter de deur die je nodig had om dit aan te gaan voor jezelf en het ook vol te kunnen houden.
 4. Je nu eindelijk kunt sparren vanuit een complete brede zienswijze, je voelt je gehoord, gezien en begrepen
 5. Je door deze toegankelijke en efficiënte check en boost precies hebt geleerd wat je blijvend kan doen om je weer meer in je element te voelen.

Dit is mogelijk met de Winter Check & Immune Booster  

 

De Your Elements  Check & Immune Booster voor lichaam en ziel is een hoogwaardige check en booster geheel op maat met persoonlijk advies en inspiratie voor korte en lange termijn afgestemd op jouw behoeften en vraagstukken..  Het aanbod is speciaal voor deze winter bijzonder laagdrempelig ontworpen om het voor jou een heel toegankelijk te maken preventief te kunnen werken aan (behoud van ) je gezondheid en geluk 🙂 . 

Uit welke stappen bestaat de Winter Check & Immune Booster?

Stap 1
Kennis- making
Add any text here...

10 min telefonisch

Samen bespreken of deze vorm bij je past

stap 2
Online intake
Add any text here...

+/- 20 minuten voor jou

Essentials online intake formulier die je rustig thuis invult en op tijd terugstuurt over de mail

stap 3
Check & Boost

1h in praktijk (of online)

 • Uitleg over verbeterpotentieel fysiek, mentaal, emotioneel, voeding en supplementen
 • inclusief bloedprikken vitamine D en omega 3 waarden (t.w.v. 125 euro)
 • Persoonlijk voor jou afgestemde soul message
Stap 4
2e Boost
Add any text here...

20 min telefonisch

Na ongeveer 2 weken zelf aan de slag te zijn geweest, bespreken we:

 • labwaarden en optimalisatie
 • waar je tegenaan gelopen bent en waar verdere optimalisatie zit.

 

 

Investering 

 

Met labdiagnostiek   

 

€333,-

 

Eventueel zonder labdiagnostiek 

 

€195,-

 

 • Waarvan je op meerdere momenten vergoeding terug krijgt uit je aanvullende verzekering
 • Dit is de particuliere investering, vanuit je bedrijf gelden andere tarieven 

Tarieven zijn onder voorbehoud van prijswijzigen

Vergoeding

Your Elements is erkend door de beroepsvereniging MBOG.  Orthomoleculaire en natuurgeneeskundige consulten komen in aanmerking  voor vergoeding vanuit de aanvullende verzekering .

Soms worden laboratorium kosten ook vergoed.

Bekijk hier of je recht hebt op vergoeding:

De factuur krijg je na het consult toegestuurd over de mail. Deze kan je meteen indienen voor declaratie bij je verzekeraar.

Benieuwd of de Winter Check en Boost is wat jij nodig hebt ?

Vraag je matchgesprek aan!

Leuk je te begeleiden! Ik zie uit naar je bericht.