Lezing 18 januari: Voedingsstoffen als basis van je gezondheid

Wiste je dat onze voedingstoffen met ons lichaam praten? Het is zelfs zeer bepalend vooor jouw gezondheid en die van je kinderen! Wil je weten hoe dat zit en concrete tips krijgen wast je eraan kan doen? Maak je voornemens voor 2019 waar, volg je gutfeeling en schrijf je in voor de lezing:

Onze voeding praat met ons DNA. En dat resulteert in balans of disbalans. Wat we doen, hoe we leven en wat we eten is zeer bepalend voor wie we zijn en wat onze kinderen worden.   Zo is onze voeding en daarmee onze darmen bepalend voor ons functioneren, ons immuunsysteem, ze hebben een grote invloed op ons gedrag  (o.a. je gelukshormonen), je fitheid en je mate van energie.

Liselore van Ekdom (MSc en Drs.)  – natuurgeneeskundig therapeut en life coach o.a. in Het Vitamine Huis – begeleidt mensen met het optimaliseren van hun energie. Niet door alleen symptomen te behandelen maar als basis om jou op een integrale manier te begeleiden jouw elementen te optimaliseren.  Zo ben je in staat zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gezondheid.

“Het is belangrijk naar de onderliggende oorzaken te kijken zo de symptomen als signaal te behandelen. Voeodingstoffen vormen hierbij de basis”

In deze lezing vertelt Liselore je het antwoord en adviezen op de volgende essentiële vragen

  • Waarom en in welke mate zijn je voedingsstoffen en je leefstijl (epigenetica) bepalend voor onze gezondheid?
  • Welke invloed hebben onze darmen op onze gezondheid en onze hersenen?
  • Hoe weet je of jouw darmen wel wat hulp kunnen gebruiken?
  • Hoe kan je je darmflora optimaliseren (en waarom dit zo belangrijk is)?
  • Wat kan je doen als je klachten hebt als: buikpijn, slechte weerstand, te weinig energie of ontstekingen…?

♣ Hier lees je wat Your Elements Natural Health & Life Coaching voor je kan betekenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *