Sint zijn goed bewaarde geheim: de Your Elements Vitaliteitscheck en recept voor bottenbouillon/stock

Het goed bewaarde geheim van de Sint…

De Sint heeft zijn beste geheim van 2018 bewaard tot zojuist.. op het moment suprême voordat hij net vertrok naar Spanje, gaf hij me graag nog even feedback over de effecten van de Your Elements Vitaliteitscheck (die hij precies vorig jaar heeft gedaan). Heel graag natuurlijk!  Zie hieronder zijn ervaring en waardevolle tips voor jou!
—–
“ Uiteraard zit het effect van mijn verbeterde vitaliteit en atletische verjonging niet in 1 element ….De combinatie van fysiek – mentaal en emotioneel – praktische en rake adviezen hebben me zoveel inzicht gegeven en maken zo het verschil, doordat ze totaal op mij zijn af gestemd. Als ik dan 1 ding in het specifiek kan benoemen… is het mijn verbeterde perzikhuid die nu elke piet in de ochtend wil zoenen. Maar ook mijn algemene energie en kracht toename is ongekend . Zo zijn niet alleen de kindjes maar zeker ook ik goed verwend. Het is natuurlijk een benadering waardoor je zelf verantwoordelijkheid kan nemen, maar daarvoor geldt wel dat je bereid moet zijn ervoor open te staan. Vanuit mijn eigen ervaring: als je je beperkt tot de reguliere paden, zal ik je verklappen dat het effect op mijn huid en spieren niet op deze effectieve en allesomvattende (integrale) manier was verbeterd en ook was mijn vitaliteit verbetering en eigen inzicht niet zo snel gegaan. Zo dacht – ook ik – de laatste jaren dat ik mijn eiwitten vooral uit melkproducten kon krijgen. Maar snap en ervaar ik nu – door jouw uitleg (ook in je artikels) -, dat er andere vormen veel beter beklijven. Het is dan ook onze nieuwe traditie (als basis voor bijvoorbeeld soepen): het opsparen en gebruiken van – gezond en blije kippen – botjes. En… hierdoor ook minder waste, ik ben ermee in mijn nopjes! Mijn advies aan jou: lees onderstaand recept maar goed. En ervaar wat het met je doet!  Overigens wordt de Your Elements Vitaliteitscheck  een vast onderdeel in de pietenopleiding. Het heeft nu al geleidt tot algemene verbetering van vitaliteit en pietenverblijding! Lieve mensen, wat is er nu belangrijker dan dat? Laat me volgend jaar niet horen dat je het voor jezelf of je werknemers vergat 😉 “
—–
Dank u Sinterklaas! Goede reis naar huis!!
—–

Recept bottenbouillon / stock

Allereerst: het is niet moeilijk maar wel even een klusje (wat snel routine kan worden)
– Bewaar de botjes van gezonde liefst biologische kippen
– Zet ze in de pan met een laag water op het vuur (ongeveer 70 graden) voor een aantal uren
– Doe er een scheut appelazijn bij (onttrekt mineralen beter)
– Met kruiden op smaak maken kan nu of later in de soep
– Giet het af en bewaar in de vriezer in handige kleine bakjes
Mooie aan bottenbouillon?  No waste van botjes! En unieke combinatie van alle essentiële aminozuren en aanvullende aminozuren als proline, glycine en l-glutamine. Maar ook vitaminen en mineralen als magnesium en kalium. En zo super gezond en lekker als basis voor soep en sauzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *