Bedrijven die je voorgingen

Individuele trajecten

 
Onderwerpen: coaching, voeding, herstel baby darmpjes, borstvoeding “Als huisarts geloof ik dat er meer is waar we mensen mee kunnen helpen dan alleen de reguliere geneeskunde. In het traject met Liselore heb ik dat ook persoonlijk ervaren. We hebben gedurende een aantal maanden gewerkt aan optimale borstvoeding en opbouw van de darmpjes van mijn vroeg geboren dochtertje (7 maanden). Ik heb Interessante inzichten opgedaan met een rustgevend resultaat in de darmpjes van mijn dochter. Liselore werkt met een combinatie van technieken vanuit de orthomoleculaire wetenschap en kinesiologie. Deze combinatie in technieken vond ik erg fijn doordat je op deze manier direct inzicht krijgt, ook kan je zelf ervaren wat je bekrachtigd. Iin plaats van bijvoorbeeld een labtest die je een aantal weken later bespreekt. Al met al een positieve ervaring en aanrader! “
Marieke / huisarts en moeder van Sarah | 34 jaar
 
Onderwerpen: life coaching, voeding, vitaliteits check, supplementen “ Met een gezin en een drukke baan is het soms een uitdaging mijn (levens)energie optimaal te houden. Liselore heeft me hier enorm mee geholpen met de vitaliteitscheck. We hebben mijn leefstijl, voeding en momenteel spelende levensthema’s onder de loep genomen.  Door de verschillende technieken die Liselore gebruikt was het een heel effectief en dynamisch consult. Liselore was hierin een goede motivator en de voorgestelde (voedings) aanpassingen zijn gelukkig zeer realistisch. Ik ben meteen als een malle aan de slag gegaan!  Zo fijn dat ik met deze inzichten echt uit de voeten kan!  Hierdoor heb ik bijvoorbeeld op het gebied van voeding,  niet het gevoel dat ik het moet “volhouden” maar wíl ik deze nieuwe levensstijl graag doen. Het is zowel voor mij als voor mijn gezin een nieuwe fijne manier van leven, die ons allemaal energie geeft. Omdat het gesprek ook echt aansloot bij het thema wat op dat moment in mijn leven speelde,  hebben de nieuw verkregen inzichten me ook geholpen andere besluiten ten goede van mijzelf te nemen. Het effect? Ik ben blijer. Ik voel me energieker en blijvend gemotiveerd. Veel dank!”
Marly / Lifecoach | 36 jaar
 
Onderwerpen: moederschap, prestatieverbetering, voeding, supplementen “Tijdens mijn training voor de marathon merkte ik dat ik meer tijd dan gebruikelijk nodig had voor herstel en na een stevige training zelfs een paar dagen helemaal niet fit was. Met Liselore heb ik mijn huidige voedingspatroon doorgenomen, meer inzicht gekregen in welke voedingsstoffen je wel en niet zou moeten eten en vooral waarom dit zo is. Ook hebben we specifieke supplementen uitgezocht voor deze trainingsfase. De rest van mijn training ben ik een stuk fitter doorgekomen! Daarnaast probeer ik gevarieerder te eten en ben ik me veel meer bewust van het effect van voeding op zowel mijn eigen gezondheid als die van mijn zoontje.”
Anieka / Fotograaf | 34 jaar
 
Onderwerpen: zwangerschapscoaching, voeding, suppletie, life coaching

Tijdens mijn zwangerschap heb ik een aantal sessies gehad met Liselore waarbij ze mij begeleidde om op een gezonde en bewuste manier te leven en me fitter en energieker te voelen.

Naast adviezen over voeding en supplementen gaf ze mij ok inzichten op een meer persoonlijk niveau. Hierdoor ben ik bewuster omgegaan met voeding en ontspanning 

en voel ik me fitter en gezonder. Ik heb Liselore ervaren als een prettige coach, iemand met veel kennis van zaken en daarnaast een plezierige en toegankelijke persoon die je op respectvolle wijze de spiegel voor weet te houden. Dankzij Liselore heb ik stappen gezet in een bewustere en gezondere levenstijl!

Danielle / HR Business partner | 35 jaar
 
Onderwerpen: coaching, voeding, zwanger worden, loopbaan, suppletie, slapen Als moeder van een lieve baby met een drukke baan en sociaal leven, ervaarde ik een langere periode weinig energie. Hier stuggelde ik mee, ik was niet happy en erg moe. Ik heb daarom Liselore gevraagd met me mee te denken in de hoop de grondoorzaken van mijn energietekort duidelijk te krijgen. In slechts een aantal sessies was ik zoveel verder geholpen door de diverse en passende begeleiding! Ik begon met een energieniveau van 4 en aan het einde was dit daadwerkelijk mijn gewenste 8! De begeleiding van Liselore heeft me zoveel inzichten gegeven in zeer diverse elementen; passende voeding, suppletie, mindset, bewustwording en handvatten voor daadwerkelijk aanpakken van mijn thema’s. Natuurlijk ging dit niet vanzelf, we hebben samen stappen gezet en de puzzelstukjes gelegd en aangepakt. Met als resultaat O.a.: ordening en relativering in Mn koppie en weer goed slapen. Ook heb ik een baanswitch gemaakt en ben ervan overtuigd dat het me geholpen heeft weer zwanger te kunnen worden! Ervaar je energietekort? Wil je een vernieuwende brede aanpak die laagdrempelig is en waarmee je meteen uit de voeten kan? Vraag Liselore voor advies! Liselore is als persoon heel prettig en warm. Ze creëert een veilige fijne vibe en begeleid je op een professionele, neutrale en open manier. Alhoewel er werk aan de winkel is, heb je totaal niet het idee op de pijnbank te zitten. Ze geeft je voorzichtig vrijblijvend advies waar je graag mee aan de slag gaat! Ze is erg goed invoelend en ook nog eens heel lief!
Daantje / senior creative strateeg | 34 jaar
 
Onderwerpen: career/loopbaan coaching ” Liselore coached me on my career path. In the beginning I didn’t know what to expect.. but.. I see myself in a different way after this journey; it showed me myself!  I now understand better why I do things.    I can better prioritize.  I can look at myself.  I can let go of things. I choose more for myself. In the past all these things were more difficult for me.  Besides that,  I also feel healthier because Liselore made me conscious about my energy and the possibilities to empower. Although I started this journey wanting another job, unexpectedly I now appreciate my job even more! I am happy with the results.”
Natalia / 33 jaar
 
Onderwerpen: vegetarisch eten, zwanger worden Door de duidelijke uitleg gemystificeerd Liselore de zin en onzin van gezonde voeding. Haar adviezen zijn helder en direct toepasbaar. Door haar eigen ervaringen snapt ze goed wat je vraag is en zoekt ze grondig uit wat jou bij jouw vraag gaat helpen. Daarbij is ze een prettig persoon die makkelijk contact maakt waardoor je je gehoord voelt.
anoniem / Organisatie Adviseur | 35 jaar
 
Onderwerpen: afvallen, gezond leven, detox “Ga naar Liselore als je op zoek bent naar een healthy way of living. Liselore legt het heel begrijpelijk uit en je voelt je op je gemak. Zo kon ik daadwerkelijk de oorzaken aanpakken in plaats van iet te “bestrijden”. Ik ben richting mijn wenselijke gewicht, ik zit nu hoog in m’n energielevel en voel me fitter. Het is heel makkelijk om mijn nieuwe healthy way of living vol te houden, ook omdat je goede alternatieven en simpele gerechten aangereikt krijgt ”
Anouk / 40 jaar
 
Onderwerpen: afvallen, gezond leven, detox “Ga naar Liselore als je op zoek bent naar een healthy way of living. Liselore legt het heel begrijpelijk uit en je voelt je op je gemak. Zo kon ik daadwerkelijk de oorzaken aanpakken in plaats van iet te “bestrijden”. Ik ben richting mijn wenselijke gewicht, ik zit nu hoog in m’n energielevel en voel me fitter. Het is heel makkelijk om mijn nieuwe healthy way of living vol te houden, ook omdat je goede alternatieven en simpele gerechten aangereikt krijgt ”
Priscilla / 39 jaar
 
Onderwerpen: afvallen, gezond leven, detox “Ga naar Liselore als je op zoek bent naar een healthy way of living. Liselore legt het heel begrijpelijk uit en je voelt je op je gemak. Zo kon ik daadwerkelijk de oorzaken aanpakken in plaats van iet te “bestrijden”. Ik ben richting mijn wenselijke gewicht, ik zit nu hoog in m’n energielevel en voel me fitter. Het is heel makkelijk om mijn nieuwe healthy way of living vol te houden, ook omdat je goede alternatieven en simpele gerechten aangereikt krijgt ”
anoniem
 
Onderwerpen: huidproblemen kinderen, gezin energie verbeteren Liselore heeft mij door middel van een effectief trajectje veel inzicht gegeven in energie en eczeemproblematiek waar mijn dochter (6 jaar) al jaren last van heeft. Ik ben me nu bewust van de invloed van voeding én kan en wil het advies blijvend toepassen omdat we de invloed op gezondheid voor onze dochter maar ook voor het hele gezin duidelijk ervaren. Daarnaast heeft het me ook waardevolle inzichten gegeven hoe ik mijn dochter op emotioneel vlak  kan ondersteunen zodat ze meer op haar eigen kracht kan vertrouwen. Liselore werkt met een breed en bijzonder scala aan technieken die elkaar mooi aanvullen, ze is daarmee en ook als persoon zeer doortastend, kan verbanden goed leggen waar ik ze eerder niet zag, is duidelijk en geeft vertrouwen. Heel prettig en de basis waardoor zowel mijn als mijn dochter haar energie, fitheid en algemee geluksniveau duidelijk is verbeterd!
Natascha / Recruiter | 40 jaar
 
Onderwerpen: voeding, gemoedstoestand, energie De reden dat ik bij Liselore kwam was vanuit nieuwsgierigheid en wat ik in mijn voeding zou kunnen verbeteren. Hoewel ik voor mijn gevoel gezond eet, wist ze me op een vrijblijvende maar toch overtuigende manier te confronteren met mijn gebrek aan kennis op dit vlak. Met passie voor haar vak en met kennis van zaken wist ze, ook aan de hand van tekeningen, inzichtelijk te maken waar ik mijn voedingspatroon kon verbeteren. Binnen enkele dagen merkte ik al verschil aan mijn ontlasting. Op langere termijn, na een aantal weken ook aan mijn mentale fitheid. Een waardevol contact wat ik iedereen zou gunnen die zijn eigen lijf serieus neemt.
Juriaan Galavazi / (44) , huisarts en coach
 
Onderwerpen: familie coaching, voeding ,life  coaching , zwangerschap, eczeem , afvallen, vitaliteitscheck “Samen met Liselore hebben we voor ons hele gezin onze vitaliteit onder de loep genomen op een avond aan de keukentafel. Het is zeker een aanrader: leuk, inspirerend en heel prettig hoe Liselore het aanpakt en snel een vertrouwde sfeer creert!  Het heeft ons het nodige duwtje in de rug gegeven om met voeding aan de slag te gaan. De avond was toegespitst op het gezin maar ook de individuele wensen: eczeem, afvallen, fit zwanger zijn. Met de nieuwe inzichten, de kwartjes die vielen en de concrete handvatten zijn we er nu echt mee aan de slag. Omdat ik samen met mijn man en onze vaste oppas dit samen hebben gedaan kunnen we vanuit het zelfde startpunt blijven praten. Daardoor pakken we het nu samen op! Merk na korte tijd dat het ons en de kindjes al goed doet. Op naar verdere stappen hierin die we nu – door de vele informatie en handvatten – voor onszelf kunnen en willen maken. “
Majlis Korthals / (36), partner theaterbureau
 
Onderwerpen: voeding ,life  coaching , carriére coaching, slaap Vorige week met veel voldoening mijn coachings traject bij Liselore van Ekdom: www.yourelements.nl afgerond. Ik ben verbaasd over de grote impact die het verbeteren van mijn slaap en eetgewoonten hebben op mijn vitaliteit, energie, toegenomen focus op het werk en geluksgevoel. Ik ben een grote fan geworden van haar holistische aanpak, waarbij Liselore gebruik maakt van orthomoleculaire voedingsleer, life coaching en kinesiologie. Daarnaast heb ik ook inzicht gekregen in mijn volgende stappen. En dat al in 6 verhelderende gesprekken!
Sandra / project manager ABN AMRO | 46 jaar
 
Onderwerpen: zwangerschap, zwangerschapsdiabetes, energie, voeding Vanuit het ziekenhuis kreeg ik een aangepast dieet voor mijn zwangerschapsdiabetes, maar dat sloeg eerlijk gezegd nergens op. Gelukkig wist Liselore wel raadt en gaf me hele fijn voedingstips en suppletie die zowel goed voor mij als de ontwikkeling van mijn ongeboren kindje is. Het is een fijn gevoel dat ik doormiddel van een aantal kleine aanpassingen aan mijn levensstijl zo veel voordelen weet te behalen wat betreft mijn energieniveau en mijn gezondheid. Al heel snel had ik door Liselor haar hulp geen zwangerschaps(diabetes)klachten meer!
Sylvia / 35 jaar, schrijver, inspirator, moeder
 
Onderwerpen: moederschap, baby darmtherapie, voeding, supplementen “Voor onze dochter Josephine (5 maanden) zochten we een oplossing voor haar eczeem en slechte stoelgang. Verschillende cremes, laxeermiddeltjes en hulp van een osteopaat brachten geen resultaat. Met de hulp van Liselore hebben we de voeding veranderd en probiotica toegevoegd aan het voedingsschema. Het gevolg was dat het eczeem sterk verminderde en de stoelgang werd mooi regelmatig zonder pijn voor Josephine. Een tevreden baby zonder klachten! De begeleiding van Liselore hebben wij als rustig en persoonlijk en daardoor erg prettig ervaren.”
Alexandra / Projectmanager en moeder van Josephine | 33 jaar
 
Onderwerpen: eczeem, cholersterol verhoogd, niet energiek, maagzuur problematiek.  Ik ben via de huisarts doorverwezen naar jou. Ik had last van een aantal ondefinieerbare kwaaltjes zoals geïrriteerde ogen, verstopte neus, schimmel/eczeem en opgeblazen buik/gevoel. T kan maar zo dat ik er nog 1 of twee vergeet. Ik werd getest op allerlei allergieën en ging bij t hartcentrum door de molen. Beiden leverden niets op. Dwz m’n hart was ok en ik ben níet allergisch. Eenmaal bij jou kwam jij al vrij snel met mogelijke oorzaken die verband konden houden met lagegraadsontstekingen. Jij stelde een aantal cruciale veranderingen voor. Een taartje op z’n tijd, een pasta met uit eten gaan of paar glazen wijn te veel op een feestje met een stukje kaas blijf ik doen :)) Meer uitzondering dan regel dus. En dat was hiervoor omgekeerd. Mijn klachten zijn eigenlijk nagenoeg verdwenen. Eczeem is weg, druk op de borst en krampen weg. Heel af en toe nog tranende ogen maar dat kan de kou en de leeftijd zijn haha.
Dick / Ondernemer | 61 jaar
 
Onderwerpen: voeding, leefstijl, lifecoaching, psoriases Ik zocht naar een leefstijl-balans ivm mijn PsoriasisTot nu toe had ik alleen maar gesmeerd met zware medicijnen Liselore en ik zochten samen naar alle factoren die effect hebben op psoriasis. Zoals medicatie (teveel of te weinig), neurotransmitters (stoffen die je mist om bepaalde reacties in je lichaam op te wekken of te remmen), voeding (met welke voedingsstoffen je die neurotransmitters aan het werk te zetten), slaap en stress.  Ik vond de zoektocht heel prettig en compleet met duidelijke gedetailleerde uitleg over het effect van bepaalde stoffen op je lichaam (en geest) De nieuwe inzichten zijn interessant en hoopgevend. Liselore is betrokken en kundig, ik heb vertrouwen in haar adviezen
Laurien / Huisarts | 35 jaar
 
Bedrijfslezing: “Als orthomoleculair therapeut,  was ik verrast door de presentatie die Liselore gaf, echt deskundig. Wij waren allemaal geïnteresseerd. Dat noem ik kwaliteit, dan ga je voor je passie. Toegankelijk zou je het ook kunnen noemen, maar dan wel ter zake kundig. Bovendien alles behalve saai!”
Ans van den Bergh / orthomoleculair therapeut en vrijwilliger bij Infolijn Alternatieve Geneeswijzen, 69 jaar
 
Bedrijfslezing: “Liselore gaf ons een interessante en leerzame presentatie over nutritionele geneeskunde. Ze maakt er serieus werk van, gaat in op alle vragen zonder de draad kwijt te raken en is moedig genoeg om te zeggen dat ze ook dingen niet weet. “
Hetty van Doorn / Directeur Infolijn Alternatieve Geneeswijzen
 
Bedrijfslezing: Inspiratie: Liselore gaf, als aftrap van het schrijven van ons nieuwe jaarplan, mijn collega’s en mij een introductie over orthomoleculaire geneeskunde. Kern, balans in voeding en energie beïnvloed ons totale welzijn. Door haar kennis en ervaring als organisatieadviseur samen met haar kennis van orthomoleculaire geneeskunde kon Liselore de werking van zowel het menselijke als organisatie systeem aan elkaar verbinden. Versterken wat nodig is en weghalen wat remmend werkt. Haar integrale kijk gaf ons de inspiratie om ook integraal naar het nieuwe jaar, onze businessplan én het welzijn van ons team te kijken.
Annelieke / Manager, turner | 36 jaar